réactions des autres [3 commentaires]


Anonyme
posté le 06/05/2021 13:37
kijk ajb. ook eens op asielsites. er zijn zoveel lieverds die op een nieuw baasje wachten...asielhonden zijn ZO dankbaar en geven zoveel liefde als je voor hen kiest. ze zijn vaak veel gezonder dan rashonden omdat er veel inteelt is bij erkende rassen. hondjes die uit een asiel komen zijn doorgaans veel socialer. en in een asiel vindt je mensen die de hondjes met zoveel liefde verzorgen, zij kunnen ook zoveel meer over het hondje in kwestie vertellen....laat die beestjes niet wachten in een betonnen kooi achter tralies, dat hebben ze nooit verdiend !!! ann, baasje van Nona(4de baasje want vòòr mijn adoptie al 3 keer gedumpt in een asiel) , Ginès (uit Spanje) en Twiggy (uit Roemenië)

Anonyme
posté le 10/05/2021 09:42
Ik heb al 6 honden gehad van asiel veeweyde in Anderlecht allemaal cockers en echt veel liefde van gehad ze leefde tot 14 jaar ongeveer en nu heb ik een Jack Russell van dit asiel en leeft al 3 jaar gelukkig met mij dus ja aan asielhond ze geven echt de liefde terug en je moet weten mijn Jack Russell was agressief omdat hij slecht was behandeld was in wacht om in slaap te worden gedaan heb hem daarvan gered en nu is het de liefste hond ter wereld

Anonyme
posté le 27/05/2022 19:56
Mijn huidige hond een labrador retriever uit het dierenasiel in Kontich gehaald,toen 6 jaar oud,ondertussen 13,5 jaar oud en doet het het nog goed,alleen het wandelen gaat wat trager.Van in het begin veel liefde en aanhankelijk,buiten in het begin wel een beetje last gehad van verlatingsangst.Tophond.