Muscado Pièges à mouches 2 pcs


Muscado Pièges à mouches 2 pcs


AVEVE Muscado Pièges à mouches sont 2 pièges non toxique pour capturer les mouches à l'extérieur. 1 sac permet d’attraper jusqu’à 20.000 mouches sans devoir le vider. Le piège est très simple d’utilisation. Grâce à son attractif non toxique d’origine alimentaire, l’efficacité est garantie!
Ean code: 5411866623879

€ 15,25
Prix unitaire: € 76,25 / kg

Calendrier d'application

j
f
m
a
m
j
j
a
s
o
n
d
Idéal
Bien
Pas applicable

Information de produit

À utiliser: À proximité de la terrasse, près des poullaillers, des containeurs à ordures, composts,...
Contre: Les mouches
Bewaring: Conserver à l'abri du gel

réactions des autres [2 commentaires]


Anonyme
posté le 13/08/2016 21:40
Brol van de bovenste plank. De 2 zakken hangen hier nu 2 weken... Letterlijk 0 (NUL!!) vliegen gevangen. Daarbij is vanavon 1 van de zakken beginnen lekken. Ik raad iedereen af om dit product te kopen. ( ik zie nog geen reacties van anderen bij dit product.... Ik hoop dat mijn reactie wel zichtbaar wordt voor anderen)

Anonyme
posté le 16/08/2016 12:02
Beste, Jammer te horen dat je zulke slechte ervaring hebt met 1 van onze producten. Ik ga ervan uit dat je de instructies gevolgd hebt zoals hieronder en op de verpakking beschreven staat. Dat is wel een vereiste om de werking te activeren. Dosering Voor meer info: zie de tekeningen op de achterkant van de zak. • Knip eerst de trechter los volgens de stippellijn bovenaan de zak. • Trek aan het bovenstuk van de gele trechter om deze te openen en bevestig het lint. • Vul de zak met water tot aan de merkstreep ("fill line"). Let erop dat het wateroplosbare zakje goed ondergedompeld is in het water. • Hang de val op 1.30 m à 1.50 m hoogte met het bijgeleverde lint. • Na één of twee dagen de zak enkele malen langs onder masseren om de vloeistof goed te mengen. Pas als de vloeistof begint te gisten, na een dag of drie, zal de val goed beginnen te vangen. De zak enkele meters verplaatsen indien hij niet goed vangt. • Indien de zak vol zit, of op het einde van het seizoen de trechter sluiten. • De gesloten zak bij het huisvuil gooien. Betreft de lekkende zak: hiermee mag je gerust teruggaan naar de winkel waar je hem kocht. Daar zal men deze dan omruilen. Met vriendelijke groet, Marie & Michel